Wat houdt engineering in bij van der wijst

Machine-engineering van ontwerp tot de oplevering

Het is belangrijk dat úw plan uitwerken tot een eindproduct dat optimaal functioneert in uw productieproces. Een plan dat past bij de gewenste investering. Hieronder leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

Machinebouw bij van der Wijst
Machine engineering waarbij functionaliteit en veiligheid voorop staan

Hoe passen wij machine-engineering toe

Samen uw wensen omzetten in een plan

U komt als opdrachtgever met ideeën en samen werken we stapsgewijs naar de meest efficiënte oplossing. Dat lukt alleen door samenwerking en betrokkenheid van beide partijen. Hierin wordt functionaliteit, snelheid en veiligheid uitgebreid besproken.

Wij werken het plan verder uit

Uw idee visueel uitgewerkt

Na intensief brainstormen en ontwikkelen presenteren wij uw idee in een 3D-afbeelding. Zo krijgt u een goede indruk van het uiteindelijke resultaat. Pas na dit overleg beslist u of we doorgaan.

U bent positief? Dan maken we een begrotingscalculatie en werken het ontwerp verder uit. Hieruit rolt een definitieve prijsafspraak die we vastleggen bij de laatste tekeningen.

De productie wordt gestart

Montage in eigen bedrijfsruimte

De meeste onderdelen worden gemaakt in onze eigen bedrijfsruimte. Voor geavanceerde onderdelen werken we nauw samen met vaste en deskundige partners. Montage en installatie van de machines gebeurt in onze eigen bedrijfsruimte. De eerste testen worden door ons gedaan voordat de machine op locatie geïnstalleerd wordt. Ook zijn wij aanwezig in de opstartfase van de productie om de machine te laten werken zoals vooraf is afgesproken.

Vanzelfsprekend voldoen alle door ons ontwikkelde en vervaardigde machines en apparaten aan de voorgeschreven machinerichtlijnen volgens EU-normen met de bijbehorende CE-markering.

Reparatie en onderhoud

Service en onderhoud

Van der Wijst levert machines van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te blijven garanderen is service en onderhoud nodig. Deze verzorgen wij dan ook voor alle machines van eigen productie. 

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om door te ontwikkelen. Zo kunt u in fases een productielijn opstarten of vernieuwen.